Het abc van een gezonde rug

Dank u voor uw interesse in het ABC-programma.

Het online programma duurt 8 weken en bestaat uit drie delen. In de startup van 3 weken wordt u alle kennis en vaardigheden ter beschikking gesteld om de gezondheid van uw rug zelf in handen te nemen.

Het programma bevat eveneens de filosofie achter het ABC van een gezonde rug. Dit geeft u inzicht in de werking van uw rug. Het wordt u dan zeer duidelijk waarom zoveel mensen rugklachten ontwikkelen en wat er nodig is om dat te voorkomen. Het programma biedt u 2x per week een AANPASSING voor het dagelijks leven om verkeerde belasting van uw wervelkolom te vermijden. Daarnaast ontvangt u ook telkens een basisBEWEGING om de beweeglijkheid van uw rug te vergroten en een CONDITIEtip om uw stofwisseling te verbeteren. Twee belangrijke factoren die uw stofwisseling beïnvloeden zijn voeding en beweging.

In het tweede deel richten we ons op de oorzaken van de meest voorkomende soorten rugklachten. Elke week ontvangt u twee bewegingssessies van ongeveer een half uur. De eerste week behandelen we nek- en rugklachten als gevolg van de voorovergebogen houding. In week twee zullen de sessies specifiek gericht zijn op onderrugklachten en in de laatste week werken we op nekklachten door stress.

Het derde deel bevat meer uitdagende oefensessies die het lichaam met respect voor de anatomie op een vloeiende manier laat bewegen. In deze twee weken worden alle voorgaande oefeningen gecombineerd en uitgebreid met nieuwe, meer uitdagende bewegingsvormen. Op deze manier wordt uw lichaam voorbereid om zonder rugklachten deel te nemen aan groepssessies of een sport naar keuze te gaan beoefenen.

Om overbelasting te vermijden is het uiterst belangrijk om deze geleidelijke opbouw te volgen. Het programma doet dit voor u, u hoeft enkel deel te nemen.

Extra features: 3 min. releases:

Verander in minder dan 3 minuten pijn bij lang zitten, bij lang staan, bij stress, bij het ontwaken of na een lange dag.

Veel succes

Lidmaatschap

Sluit nu een lidmaatschap voor een eenmalig bedrag en krijg onbeperkte toegang. Betalen kan makkelijk en veilig online.

125,99In winkelmand